Menu
Your Cart

Water Dispenser - Waterlogic Firewall 4

Water Dispenser - Waterlogic Firewall 4
Water Dispenser - Waterlogic Firewall 4

Waterlogic Firewall 4

A Waterlogic 4 vízadagoló az egyedülálló Firewall™ (tűzfal) technológiánknak köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket. Ezt az innovatív technológiát arra fejlesztettük ki, hogy Önnek a lehető legtisztább vizet nyújtsunk. Nemcsak megtisztítja az ivóvizet, 99,9999%-ban baktériummentessé téve azt, hanem akadályt is képez a külső szennyeződések ellen. Az egyedülálló kivitelezés eredménye képpen gépünk hatékonyan adagol meleg, hideg, szobahőmérsékletű, vagy szódavizet, amikor csak megkívánja.

„Elemzésünk kimutatta, hogy a Firewall nagyon hatékony és sokkal magasasbb koncentrációban távolítja el még az ellenálló baktériumokat is mint azt a német ivóvíz szabályozások előírják.”

Dr. Klaus Peter Lörcher, Dr. Lörcher Intézet, elismert német vízminôség kutatási és hitelesítési intézet

A tökélyhez vezető három lépés


Az Ön Waterlogic vízadagolója három épcsős víztisztító technológiával ellátott készülék, melynek köszönhetően a gépből nyert víz a csapvíznél jelentősen jobb minőségű:

1. Szűrés: a mi szűrő technológiánk eltávolítja a káros anygokat, ugyanakkor megőrzi azt, ami hasznos. Ez a fázis eltávolítja a klórt, valamint egyéb a vízben előforduló ízeket és szagokat.

2. Firewall™: a következő lépésben a Firewall™ UV technológia megtisztítja a vizet. Az ultraviola fény eltávolítja a káros kórokozókat és baktériumokat (E.Coli, szalmonella és hepaptitisz) íly módon garantálva a biztosnágos és akár 99,99%-ban tiszta ivó vizet! Egy extra védelmi rétegként, az UV lámpa megekadályozza az adagolófej a beszennyeződését.

3. BioCote®: A Waterlogic vízadagolók külső és belső védelméről egyaránt gondoskodtunk. A harmadik védelmi réteg az úgynevezett BioCote, mely baktériummentesen tartja az vízkiadagoló felületet.

A vízszűrő előnyei mégegyszer


1. Magasfokú UV tisztaság
A kivitelezés lehetővé teszi a magasabb fokú UV fénnyel történő tisztítást, ily módon csökkenti a baktériumok, vírusok és paraziták számát melyek a vízben előfordulhatnak. Ezáltal 99,99%-ban megszabadítja ivóvizünket a kórokozóktól, 100%-os hatékonysággal.


2. Vegyünk búcsút a bakteriális szennyezettségtől
Az adagoló fejre irányított tisztítás nemcsak megakadályozza annak beszennyeződét, hanem egyidejűleg tisztítja a vizet amely a poharába kerül. Ily módon a lehető legfrissebb ivóvizet nyújtja Önnek.


3. Kétszeresen igazolt
A Firewall™ technológiát a WQA tesztelte és hitelesítette NSF/ANSI- 55 osztályú A UV-re és NSF P231 protokollra, mely egyedülálló, és melyek összesével csak a Waterlogic rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Firewall™ technológia nyújtja a lehető legtisztább vizet.
A berendezés igazolásait az ÁNTSZ is megerősítette és kiadta cégünk részére a magyar igazolást! 


Szakmai részletek / Technikai adatok 


Opciók Sima víz Sima víz Hideg víz Hideg víz Szénsavas / Szóda víz Szénsavas / Szóda víz
Forró víz Forró víz Extra forró víz Extra forró víz
Modellek Szabadonálló és Pultra szerelt 
Szabadonálló méretek 418mm (SZ) x 1238mm (M) x 470mm (M)
Pultra szerelt méretek 417mm (SZ) x 439mm (M) x 470mm (M)
Adagoló terület magassága 240mm
Súly Szabadonálló: 42-53 KG ; Pultraszerelt: 24-35 KG
Sztenderd szűrő 1 x Aktív Szén blokk szűrő (CBC) és1 x Aktív Szén granulátum szűrő (GAC)
További tulajdonságok Firewall progresszív tisztítás, Firewall UV szenzor (13W UV lámpa), Filter indikátorCsepptálca szenzor, Túlfűtés védelemEnergiatakarékos mód, Csepegés érzékelő
Kapacitás Hideg: 4 Liter ; Szóda: 2 Liter ; Forró:2.6 Liter
Víz hőmérsékletek Hideg 5°CForró víz 87°CExtra forró víz 93°C
Kompresszor230V/50Hz


Product features
Product type Table water dispenser automatic.
Dimensions 418mm (SZ) x 1238mm (M) x 470mm (M)
Weight 15kg.
Dispensing height 162mm.
Water services Chilled water Hot water Room temperature water Sparkling water Hot water Extra hot water
Capacity Cold: 1.4 liter tank Hot: 1.3 liter tank
Water temperatures Cold: 5 ° C ~ 16 ° C, basically 5 ° C Hot: 70 ° C ~ 95 ° C, basically 87 ° C
Compressor 230V/50Hz
Additional features UV sensor Leak detector Filter life checker Easily replaceable "Click-OFF Click-ON" technical UV lamp and filter unit so you don't have to wait for service
  • Stock: In Stock
  • SKU: wta-Firewall 4
171,450Ft
Ex Tax: 135,000Ft

We provide a full guarantee for our quality products and services!

As a permanent supplier of hundreds of Hungarian restaurants and cafés, our company now offers a complete solution for your guests' quality coffee experience. We have almost any size, capacity, functionality and value for money that occurs with coffee machines and other vending machines. From state-of-the-art machines to well-maintained used machines that provide quality at a more affordable price. For a free on-site survey or telephone consultation, please call +36 30 697 0645 directly!
In order to improve the user experience, we have placed “Cookies” on our site. Using the site, they will be automatically accepted. Click OK to close the bar.